Radio Emanuel – Shërbesa e Fëmijëve

Krijuar nga në 26/05/2016

Radio Emanuel përgjatë viteve ka pasur zemër dhe fokus të veçantë fëmijët. Fëmijët janë e ardhmja jonë, e vendit tonë. Ne besojmë dhe se çdo fëmijë ka nevojë të dëgjojë për Lajmin e Mirë të Mbretërisë së Perëndisë. Për vite me rradhë përmes iniciativave të veçanta kemi dashur që Ungjilli të dëgjohet dhe t’ju bëhet i ditur shumë fëmijëve. Një material i jashtëzakoshëm ka qënë “Zbulesa e Biblës për Fëmijë”. Një Bibël me ilustrime dhe tregime fatanstike, që zbulon të vërtetën e Fjalës për çdo fëmijë.


Opinionet e Lexuesve

Lini një Koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fushat e nevojshme janë të shënuara me *Current track

Title

Artist