9 truke mode që çdo femër duhet të dijë

Këshilla të thjeshta të cilat mund t’u ndihmojnë për të zgjidhur probleme të vogla të përditshme për të qenë gjithmonë në rregull.

Të hiqni njollat e verës
Nuk jeni treguar te kujdesshme dhe keni hedhur një pije në bluzën që preferoni? Mos u shqetësoni. Për të larguar njollat e verës së kuqe fërkoni zonën me një copë të njomur me verë të bardhë.

1

Të gjeni objekte të vogla

Mund t’u ketë ndodhur t’u kenë humbur një pale vath apo një varëse dhe nuk arrini me ta gjeni! Vini një çorape te holle ne tubin e fshesës me korent dhe fshihni shtëpinë ne këtë mënyrë edhe ajo qe po kërkonit do te mbetet tek çorapi.

2

Të largoni njollat e deodorantit

Për të eliminuar njollat e deodorantit provoni te fërkoni pëlhurën veshjes me një pale jeans. Për tu siguruar se nuk ju lëshojnë jeans boje provoni ne një vend te vogël.

3

 

Të largoni njollat e djersës
Njollat e djersës janë me te vërtet shume te bezdisura mbi te gjitha ne një këmishë te bardhe. Për ta          larguar atë spruconi pak lëng limoni para se ta fusni ne lavatrice.

4

 

Të bëni hapësirë në gardërobë
Një metodë e duhur për t’u ndihmuar me ato veshje te cilat nuk i vishni kurrë është t’i poziciononi ato    në brendësi të gardërobës në një drejtim.

5

 

Të bëni vintage një t-shirt
Në gardërobën tuaj nuk duhet të mungojnë 5 veshje vintage. Nëse dëshironi te bëni retro një T-shirt        lëreni ne ujë për te paktën 3 dite. Hidhni gjysmë filxhani kripë dhe në pak ditë do të keni një t-shirt vintage.

6

 

Të eliminoni aromat
Për të eliminuar aromat e veshjeve vintage spruconi ne dollapin tuaj një përbërje me pak vodka dhe ujë.

7

 

Të lini të pandryshueshme veshjet gjatë larjes
Të gjitha ne kemi një gardërobë me veshje evergreen te cilat nuk do te kalojnë kurrë nga moda. Midis këtyre kemi te paktën një pale jeans te cilat nuk do te heqim kurrë dore. Për te evituar larjet e shpeshta te ndryshojnë pëlhurën e tyre ju sugjerojmë te shtoni një gote aceto gjate shpëlarjes se fundit ne lavatrice.

8

 

Si të organizoni valixhen
Nëse ju ndodh shpesh te jeni ne udhëtime dhe nuk keni shume kohe për te sistemuar valixhen tuaj mos harroni te vini vetëm veshje te cilat lahen ne pastrim kimik.

9