Aaron Shust do të lançojë albumin e parë live ‘Love Made A Way’ ne 10 mars

0
117
Singelli i parë ‘You Redeem’ behet tashme pjese ne radio.

 

Edhe pas 12 vitesh qe nga paraqitja  e tij  dhe suksesi i arritur si artist i muzikes se krishtere, Aaron Shust i futet nje territor te ri ne kete projekt: albumi i tij i pare live. Regjistrimi i ri i Shust per Centricity Music, Love Made A Way, eshtge planifikuar te lancohet ne 10 mars. Duke punuar me producentinj Nathan Nockels, Shust shperndan himne te njohura adhurimi dhe kenge te reja te fuqishme powerful ne nje koleksin prej 11 kengesh. Ketu perfshihet edhe singelli me i fundit i Shust “You Redeem,” i cili momentalisht eshte ne top 40 ne Christian Radio dhe eshte duke u bere i suksesshem ne klasifikime. Performanca e videos ka dhene nej shembull paraprak te saj se cfare shfaq regjistrimi i ri i Shust – aftesine e tij te vecante per të angazhuar të tjerët në adhurimin e vërtetë, kuptimplotë. Ky shpirt adhurimi eshte zemra e regjistrimit dhe pasioni i Shust.

” Unë gjithmonë kam thënë se në një mjedis koncerti dua që njerëzit të adhurojnë, prandaj  fakti i të paturit njerëz që këndojne së bashku në album është shumë i mrekullueshëm,” thote Shust. “Kur i ftova njerezit te ishin pjese e regjistrimit te ketij albumi live, doja te isha i sigurt se ata deshironin te adhuronin. Nuk doja qe te ishin thjesht spektatore. Doja qe ata te deshironin të hynin në praninë e Perëndisë, duke ngritur duart e tyre dhe duke mbyllur sytë e tyre nëse deshironin, dhe pikerisht e tille ishte nata. Ishte një përvojë e vërtetë adhurimi.”

Per Love Made A Way, Shust bashkepunoi ne album me vokaliste si Matt Hammitt, Christy Nockels,  Molly Reed i Grayson|Reed dhe Emily Hamilton i  For All Season. Degjuesit do t’i njohin  kenget klasike te adhurimit si “Ever Be,” “Cornerstone” dhe kengen me te cilen Shust beri karriere “My Savior My God”.

“Kjo ka qene mundesia per te marre disa prej kengeve qe kemi luajtur live cdo mbremje dhe te rifreskojme regjistrimet,” thote ai. “Por doja gjithashtu te shkruaja kenge te reja dhe te ofroja mendime te reja, lavderime dhe adhurime te reja.”

Këto këngë të reja erdhen nga frymëzimi i Shust për të shkruar muzikë te guximshme per te festuar per Perendine dhe per te shpallur forcën e tij. Kjo duket në deklaratën e fuqisë së Perëndisë për t’i kthyer gjykimet në bekime në “You Redeem,” po ashtu si dhe besimi i përulur i premtimit të Perëndisë do të naudhëheqe në “Lead On (King Eternal).” Te gjitha kenget reflektojne deshiren e Shust për te udhëhequr adhurimin e pandërprerë për një Perëndi të denjë. Ndërsa kjo rrezaton në të gjithë muzikën e karrierës dhjetëvjeçare te kantautorit, Love Made A Way jep mesazhin në një mënyrë joshëse që do të lidhet me dëgjuesit nga fillimi në fund. Per Shust, kjo ka qene nje aventure sfiduese qe ia vlente ta ndiqje.

” Pas 10 vitesh, ky duket si nje sezon i ri,” thote Shust per vendimin e marrë per t’u zhytur edhe më thellë në krijimin e albumit live. ” kohët e fundit Ne patëm një të ftuar për të folur në kishën tonë  rreth asaj se si Perëndia është një Perëndi i kremtimit. Perendia donte te sigurohej se njerezit e Tij do të ishin ne gjendje te kujtonin dhe te festonin te kaluarene  tyre. Ndjeva se pas 10 vjetesh, ishte koha per te festuar.”

NO COMMENTS