” Always Remain “, albumi i ri nga North Central University Worship Live

Zhanri: Praise & Worship
Lancimi: 24 prill 2017

Cdo vit, studentet e grupit te adhurimit North Central University Worship Live regjistrojne nje album per te ndare dashurine e Krishtit dhe pak muzike me ata qe nuk jane pjese e NCU. Albumi i 2017- es i Worship Live, “Always Remain,” u lancua ne 24 prill, në dispozicion për blerje në iTunes dhe GooglePlay.