Përshëndetje fëmijë…

 jeni gati të zbulojmë gjithçka që do të ndjekim sot në programin e fëmijëve? ”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS “,ju shoqëron çdo ditë nga e hëna-premte,ora 14:30.

Ju ftoj të falenderojmë së bashku Perëndinë…

Jeni gati fëmijë të zbulojmë se çfarë do të mësojmë sot në programin ”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS”?
Ju ftoj të falenderojmë së bashku Perëndinë që kujdeset për ne.
Ky program do të jetë çdo ditë me ju nga e hëna-premte ora 14:30.

Ju ftoj të argëtohemi së bashku

Përshëndetje miqtë e mi ! Dëgjoni programin”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS” i cili vjen çdo ditë për ju nga e hëna-premte ora 14:30.Ju ftoj të argëtohemi së bashku.

Përshëndetje !

Pas pak fillon programi “RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS” ,ora 14:30.Le të argëtohemi së bashku dhe të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndisë dhe gjithashtu për të gjithë ju fëmijë kureshtarë do të zbulojmë përgjigjen e pyetjes “Si mund të jem i vetëdijshëm ndaj Perëndisë çdo ditë”?

Le ta duam njëri-tjetrin,ashtu si Perëndia na do ne.

Përshëndetje fëmijë jeni gati të zbulojmë gjithçka që do të ndjekim sot në programin e fëmijëve? ”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS “,ju shoqëron çdo ditë nga e hëna-premte,ora 14:30.Le ta duam njëri-tjetrin,ashtu si Perëndia na do ne.

Përshëndetje miqtë e mi të vegjël !

Përshëndetje miqtë e mi të vegjël !Ju ftoj të ndiqni programin “RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS”,i cili vjen çdo ditë për ju nga e hëna-premte ora 14:30.Bashkohuni me ne,në programin e fëmijëve.

Përshëndetje fëmijë!

Përshëndetje fëmijë! Le të argëtohemi së bashku dhe të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndisë në programin ‘RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS’.Shtojini ngjyra dhe buzëqeshje ditës suaj.Ju ftojmë të na ndiqni çdo ditë nga e hëna-premte, ora 14:30.

Përshëndetje fëmijë !

Përshëndetje fëmijë jeni gati të zbulojmë gjithçka që do të ndjekim sot në programin e fëmijëve? ”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS “,ju shoqëron çdo ditë nga e hëna-premte,ora 14:30.