Bethel Music lajmërojnë ‘The War Is Over’ nga kantautori dhe drejtuesi i adhurimit Josh Baldwin

Albumi lancohet ne 26 maj.

 

Bethel Music lajmerojne The War Is Over, projektin e pare solo te Josh Baldwin me Bethel Music, i cili do te lancohet ne 26 maj. Frymezuar nga levizja e Baldwin neper vend me familjen e tij nga Karolina e Veriut ne Kaliforni, The War Is Over reflekton temat sinonime për marrjen e një udhëtimi të caktuar drejt të panjohurës, motivuar nga shpresa e premtimeve që shtrihen përpara. Me albumin me te fundit te Bethel Music, Starlight, duke mbledhur mbështetje nga kritika pasi fitoi një vend si Nr. 1 në tabelën më të madhe te Top Christian Albums, The War Is Over Blends perzien mendueshëm elemente muzikore nga rrënjët e Jugut te Baldwin dhe zones ku eshte vendosur tani.

The War Is Over do të shënojë lancimin e tretë të karrierës së Baldwin, i cili ndjek  Rivers (2014). Si një tregimtar i kalitur, Baldwin i fton adhuruesit ne nje udhetim brenda realittit te ringjalljes, me kenge si “Abraham,” që përshkruan një zemër të mundur, por qe ende dhuruese,duke iu kundervene me “Get Your Hopes Up,” nje himn infektues qe feston miresine e Perendise.