Cameron James lançon singëllin debutues ‘Beside You’

Se fundi Dream Records dergon nje mesazh te fuqishem inkurajimi me nje kenge te re.

Pasi ka kenduar se fundmi per DREAM Records, Cameron James eshte krenare qe po lancon singellin e saj debutues “Beside You”.  Bashkeshkruar dhe prodhuar nga Joshua Silverberg (Jordan Feliz, Capitol Kings, Jesus Culture),kjo kenge brilante mban nje mesazh te fuqishem inkurajimi dhe nje perkrahje qiellore.  Ka te beje me nje dashuri qe nuk na le dhe nuk na braktis kurre.  Melodia qe terheq shume shpejt vemendjen e perziere me nje produksion popi konfirmon se Cameron eshte pjee e nje vale te re artistesh qe shtyjne dhe zhvillojne ne menyre te shkelqyer  ne kete industri.  “Beside You” ka pasur fillimisht sukses ne formatin e Billboard Hot AC / CHR.

“Kjo kenge u shkrua pas një stuhie shpirtcopëtuese, kur vajza jonë u diagnostikua me një sëmundje të rrallë, te quajtur (aHUS).  U ndjeva e sulmuar nga te gjitha anet me armikun shume afer … por Mbreti I Mbreterve i tha stuhise te qetesohej.  Nuk do ta harroj kurre rehatine dhe sigurine qe morrëm, keshtu qe vendosa te shkruaja nje kenge e cila do te inkurajonte dhe do t’ju kujtonte te tjereve se nuk jane vetem, po ashtu si edhe ne nuk jemi vetem. Qe “I gjithe qielli eshte perkrah teje.” – Cameron James.