LTE 25 nentor

Shpesh herë për të shpëtuar nga situata përdorim mjete dhe gjëra edhe pa lejën e të tjerëve. Kjo gjë ka ndodhur edhe me Mickey. Pa lejën e mikut të tij ai ka përdorur biçikletën e tij. Por i ka ndodhur një e papitur. Çfarë ndodh atëherë kur i përdorim gjërat pa lejë?

Për të mësuar më tepër na ndiqni sot në LTE.

Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH. LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!! www.emanuelradio.net

 

LTE- 17 qershor

Tema që do të trajtojmë sot në programin e gjuhës angleze është The Dragon Boat Festval. Ky artikull do të na tregojë në lidhje me një festë tradicionle kineze që festohet çdo vit në Kinë në përkujtim të një poeti shumë të njohur kinez, që ka jetuar rreth 2000 vjet më parë. Aktiviteti kryesor i këtij eventi janë garat me varka në formë dragoi. Gatimi special për këtë festë quhet zongzi. Për të mësuar më tepër na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!
www.emanuelradio.net

LTE-26 maj

Ka ditë të javës që janë më të ngarkuara me punë se të tjerat. Stresohemi dhe nuk dimë se si do t’ia dalim mbanë. Me këtë sfidë përballen sot Sjuzi, Aleks, Xhim, Teilor dhe Abi.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!

LTE-20 maj 2015

Shumë njerëz kanë dëshirë të shkojnë në vende argëtuese, siç quhen në anglisht AMUSEMENT PARKS. Kështu ka vendosur edhe Aleks me Abin, të shkojnë në fundjavë në një të tillë, por Sjuzi i ka shume frikë. Teilor, Rob dhe Xhimi argëtohen shumë në vende të tilla.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!

LTE-15 maj 2015

Vazhdojnë të jenë të sëmure Aleks, Xhim dhe Teilor. Abi ka vendosur të shkojë në farmaci dhe të kujdeset për ta. I duhen medikamente të ndryshme që të ndihmojë miqtë e saj të përmirësohen.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!
www.emanuelradio.net

LTE-28 prrill 2015

Teilor e kalon provimin e patentës me sukses, për këtë flet me miqtë e saj, te cilët e urojnë. Por të marresh patentën nuk është e lehtë, për shumë njerëz kjo është një sfidë.
Na ndiqni sot në LTE për më tepër.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!
www.emanuelradio.net

LTE- 27 prill 2015

Teilor ka marrë mësime në lidhje me ngarjen e makinës, por ende nuk ka patentë. Për këtë flet me Robin. Robi i ofron ndihmën e tij për ta cuar në zyren përkatëse për të dhënë provimin me shkrim dhe praktikën.

Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.

LET’S TALK IN ENGLISH- e premte 24 prrill

Sara është shumë e shqetësuar. Në çantën e shkollës ka dëftesën e notave. Ende nuk e ka parë atë. Ajo ka qënë një nxënëse e mirë, por kohët e fundit ka kalur shumë kohë në internet dhe nëpër festa me miqtë e saj. Nuk di se si të veprojë, a tua tregojë notat prindërve të saj?
Për te mësuar se çfarë do të ndodhë me tej na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!