Programi i Fëmijëve

Përshëndetje miqtë e mi të vegjël ! Sot në programin ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, e ftuar do të jetë Ariela nga kisha ‘Ungjillore Korçë’. Ju ftoj të na ndiqni për të zbuluar më shumë rreth gjithçkaje që Ariela do të ndaj sot me ne, në studio. Programi i fëmijëve vjen në […]

Përshëndetje fëmijë ! Sot në programin ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, e ftuar do të jetë Hosana nga kisha ‘Kisha e Krishtit Korçë’. Ju ftoj të na ndiqni për të zbuluar më shumë rreth gjithçkaje që Hosana do të ndaj sot me ne, në studio. Programi i fëmijëve vjen në Radio Emanuel […]

Përshëndetje fëmijë ! Sot në programin ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, e ftuar në studio do të jetë Anja nga kisha ‘Misioni Emanuel’. Anja sot dëshiron të lutet për fëmijët, por do të ndajë me ju edhe një histori shumë të bukur nga Bibla. Për më shumë na ndiqni në Radio Emanuel, […]

Përshëndetje miqtë e mi të vegjël ! Sot në programin ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, e ftuar do të jetë Gloria nga kisha ‘Ungjillore Korçë’.Ju ftoj të na ndiqni për të zbuluar më shumë rreth gjithçkaje që Gloria do të ndaj sot me ne, në studio.Programi i fëmijëve vjen në Radio Emanuel […]

Përshëndetje fëmijë ! Sot në programin ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, e ftuar në studio do të jetë Anja nga kisha ‘Misioni Emanuel’.Anja do të ndajë më shumë me ne rreth vetes, duke na treguar sesi ajo ka dëgjuar për Jezus Krishtin dhe si vazhdon rrugëtimi i saj në besim.Për më shumë […]


Current track

Title

Artist