Christmas Plus

Music Plus vjen në këto dy javë me një sezon të veçantë duke u shndrruar kështu në Christmas Plus dhe duke ju sjellë çdo ditë hitet më të mira të Krishtlindjes, informacione që kanë të bëjnë me sezonin festiv, intervista dhe shumë surpriza të tjera.