DeDe Wedekind ka fituar çmimin Album of the Year për “Dream Of You” në IMEA Awards

0
78
Singelli i ri patriotik i DeDe Wedekind ‘America United’ ka marre vemendje gjate sezonit te zgjedhjeve.

Te shtunen e  8  tetorit, kantautorja DeDe Wedekind coi ne shtepi per here te trete rradhazi  IMEA Award “Adult Contemporary Album of the Year,” kete here per albumin e saj te fundit Dream Of You (shkurt 2016). IMEA Awards (International Music and Entertainment Association) u mbajt ne Tucker Theatre ne Middle Tennessee State University ne Murfreesboro, jashte Nashville.

Në javët e fundit, Wedekind ka marrë një vëmendje te madhe për lancimin singellit te saj të ri patriotik, “America United.” Si shume amerikane, Wedekind vë ne dukje se vendi i tyre duket më i ndarë se kurrë. Keshtu qe ajo beri ate qe bejne kantautoret dhe rezultati ishte singelli i saj i ri – nje kenge qe ajo shpreson se do te ndihmoje per te sheruar ndarjet ne vendin e tyre te madh.

Mesazhi i kenges eshte i thjeshte. “Per t’i rikthyer vendit paqen, fuqine, sigurine, prosperitetin dhe madheshtine, me bashkimin e te gjithe amerikaneve,” thote DeDe, “Eshte shpresa ime e sinqerte qe kjo kenge do te ndihmoje per te perhapur nje levizje per t’i bashkuar te gjithe amerikanet në këtë kohë vendimtare në historinë tonë, kur ka kaq shumë racizem, ndarje socio- ekonomike, fetare dhe të tjera në vendin tonë.”

Wedekind ka bërë xhiron e mediave, me paraqitjet në Bill Martinez LiveFor the People with Keith AlanThe Marybeth Conley ShowKingdom NewsThe Larry Stevenson ShowThe Long VersionUP Radio, etj. Ajo kishte planifikuar gjithashtu te paraqitej ne Good Morning Arkansas neb 18 tetor.

Perpos cmimit te fituar IMEA Awards, Wedekind gjithashtu eshte emeruar nga Indie Music Channel’s 2016  “Best New Female Artist of the Year.”

“American United” dhe Dream Of You jane te disponueshme tashme ne  iTunes, Amazon, Spotify, Apple Music dhe ne cdo shitje dixhitale te muzikes.

NO COMMENTS