Derek Minor promovon muzikën e re në bashkëpunim me Hollyn

“Change the World” tregon një histori të përzemërt të katër individëve që janë duke paguar.

Koncepti i videos muzikore drejtuar nga Will Thomas, tregon nje histori te perzemert t eater individeve qe jane duke paguar. Nga ana e tekstit, Minor merr një qëndrim për dashuri dhe harmoni në këngën e vetë-prodhuar që përfshin një refren të bukur nga Hollyn si dhe nje kor te rriturish dhe femijesh ne vokalet ne sfond. Ai kendon, “Njerez te bukur, a e dini se jeni krijuar sipas imazhit te Tij / Imazhi i madhështisë / Perse te mos shohim reflektimin e Tij brenda njeri – tjetrit / ne te gjitha fytyrat tona.”

” Mendoj se në klimën e sotme rreth botës sonë, kemi harruar qe ndryshimet tona jane te bukura. Perendia e ka bere secilin prej nesh unik dhe kjo e ben boten tone nje vend me te mire,” shpjegon Minor. “Mendoj se ‘Change the World’ flet për atë mallin brenda të gjithëve ne, që  te na dëgjojne dhe te na pranojne me dashuri.”

Minor u nderua duke pasur ne kengen e tij mike artisten e Gotee Recording, Hollyn. “Ajo eshte nje vokaliste e mrekullueshme, ndoshta nje nga vokalistet me te mira me te cilat kam punuar gjate kohes,” thote ai. “Ajo vjen dhe e derdh vokalin e saj sikur te mos ishte asgje.”

Albumi The Reflection u pozicionua si Nr. 7 ne Billboard’s Top Christian Albums dhe  Nr.5 ne Rap Albums charts. Ne 24 shkurt, Minor fillon udhetimin e tij me 22 takime te turneut, The Rock & Worship Roadshow Tour.