E ftuar në Christmas Plus

0
81

Sot në programin Christmas Plus ju sjellim sërish shije Krishtlindjeje, shumë nga afër sepse do të flasim pë elementët festivë që na bëjnë t’i përjetojmë më tepër festat…
Këngët, filmat, librat, dekorimet, programet e ndryshme ne media… le t’i zbulojmë të gjitha këto sot live në Radio Emanuel, në një bisedë me Kristina Bogdani.
Na ndiqni në orën 11.00 dhe 16.00, në RADIO EMANUEL.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY