Fireflight dhe Ryan Stevenson lançojnë këngë të ‘Star Wars’

Forca është e fuqishme në muzikën e krishterë këto ditë…

 

Me daljen ne Maj te Star Wars edhe disa nga artistet me te mire te muzikes se krishtere i jane bashkuar me kenget e tyre.

Dawn Michele i grupit  rock/electronic, Fireflight gjeti pak kohe ne diten e saj te Star Wars per te shkruar nje a cappella rreth menyres se si Jezusi e do Darth Vader dhe se si ne të gjithë po lutemi që Ai të kthehet nga Ana e Errët perpara se zemra t’i ftohet.

Nga ana e tij, Ryan Stevenson e perdori temen e Imperial Death March si baze per kengen e tij, e cila shërben vërtet si një këngë pushimi e llojit që përshkruan festimet për May the Fourth.