FJALA E PERËNDISË KURRË NUK DO TË KTHEHET BOSH-pjesa e parë

0
249

A mund të jetojmë me Perëndinë nëse nuk ndryshojmë natyrën tonë të vjetër? Jezusi erdhi të na pastrojë,të krijojë njeriun e ri tek gjithsecili të largojmë të vjetrin.Ai erdhi për mua,për ty ne jemi thesar në sytë e Tij.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e parë të temës “FJALA E PERËNDISË KURRË NUK DO TË KTHEHET BOSH”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.

NO COMMENTS