Forca magnetike dhe forca e gravitetit

0
196

Përshëndetje fëmijë jeni gati që të dëgjojmë programin “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”?.

Sot fëmijë të dashur do të dëgjoni një përalle të bukur ,një eksperimet,vjersha,

keto edhe të tjera do ti zbulojmë në programin e fëmijëve.

Forca magnetike dhe forca e gravitetit do të jetë dhe eksperimenti që do të mësojmë sot.

Ora 14:30.

NO COMMENTS