I ftuar në programin ” Nën pasqyrimin e kryqit “

0
95

Perëndia i Shenjtë është tema në fokus sot të programit të Pashkës dhe në pjesën e fundit të tij do të ndiqni një intervistë me Patriot Hoxhaj, për t’u sfiduar të jetojmë një jetë në shenjtëri sepse Ai që na thirri është i Shenjtë, si mund ta arrijmë këtë, çfarë premtimi ju bën Perëndia shenjtorëve të tij?
Për më shumë na ndiqni në orën 9.00, 19.00 dhe 23.00 në RADIO EMANUEL, në programin ” Nën pasqyrimin e kryqit “.

NO COMMENTS