I ftuar në Akuarel

Nesër në Akuarel:
Një bisedë me…
Niko Kotherja, për të zbuluar dhe hulumtuar më shumë historinë kulturore të qytetit tonë, çfarë dhe kush ka kontribuar ndër vite për t’i dhënë Korçës një emër të denjë në Shqipëri dhe jo vetëm…
Na ndiqni nesër në orën 19.00 dhe ritransmetim të diel në orën 17.00, në RADIO EMANUEL.