I ftuar në Music Plus për Ditën Botërore të Lirisë së Shtypit

3 maji është Dita Botërore e Lirisë së Shtypit, prandaj edhe sot në Music Plus me ne në studio do të jetë Erget Cenolli, kryetar i Unionit të Gazetarëve Dega Korçë, për të folur më tepër rreth problemeve të sotme të gazetarisë, platformës të saj të së vërtetës dhe paanshmërisë dhe shumë të tjera.
Na ndiqni sot në orën 11:00 dhe 16:00, në RADIO EMANUEL.