I ftuar për dëshminë personale në Christmas Every Day

0
85

Gjate kesaj jave ne programin special te Krishtlindjes Christmas Every Day kemi ndare me ju histori ndryshimi te personave te ndryshem. Nje te tille te fundit deshirojme te ndajme me ju sot, pergjate minutave ne vazhdim do te jete me ne Arben Shala, producent i Radio 7 Nord per te na treguar rreth historise dhe udhetimit te tij personal me Perendine.
Na ndiqni ne oren 9.30, 15.30 dhe 22.30, ne RADIO EMANUEL.

NO COMMENTS