I ftuar për temën ” Burimi i gëzimit dhe i frymëzimit ” në programin ” Njerëzit e Kryqit “

Sot në ” Njerëzit e Kryqit ” do të jetë i ftuar një nga pastorët e Kishës Ungjillore Korçë, Leonard Melesini për të folur më shumë rreth Krishtit si burimi i vërtetë i gëzimit dhe i frymëzimit që nuk shter kurrë, përse nuk zgjasin momentet fluturake të lumturisë tokësore që aq shumë i synojmë dhe si na ripërtërin Krishti çdo ditë…
Na ndiqni sot në orën 9:00, 15:00 dhe 20:00, në RADIO EMANUEL.