Jason Crabb dhe Natalie Grant do të drejtojnë përvjetorin e dytë të American Gospel Celebration

 

Në datat 8 dhe 9 qershor në Lancaster, Pennsylvania.

 

Dy nga zerat me te medhenj te muzikes se krishtere –kantautorja e nominuar per shume cmime GRAMMY, Natalie Grant dhe kantautori qe ka fituar shume cmime  GRAMMY, Jason Crabb—jane gati per te drejtuar pervjetorin e dyte te American Gospel Celebration  ne 8 dhe 9 qershor ne Lancaster, Pennsylvania. Duke festuar besimin dhe lirine, ngjarja do te drejtohet nga mesazhe prej autorit best-selling dhe pastorit te njohur John Hagee si dhe autorit dhe pastorit Matt Hagee.

Eventi do te filloje ne oren 7:00 cdo mbremje ne Lancaster Convention Center, the American Gospel Celebration do te perfshije po ashtu tre prej grupeve me te mire dhe me te vleresuar te muzikes se krishtere: grupi  i familjes me nominim per GRAMMY, The Isaacs; trioja qe ka fituar shume Dove Award, The Martins; dhe kuarteti qe ka fituar Dove Award, Canton Junction.