Jon Foreman lançon coverin e Lifehouse, ‘Flight’

Coveri ndjek kengen “Dare You to Move” qe Lifehouse morren nga Switchfoot.

 

Switchfoot kane ngarkuar nje cover te Jon Foreman te kenges se Lifehouse “Flight.” Kjo eshte kenga e dyte nder disa covera, e para ishte coveri i kengetarit te Lifehouse, Jason Wade e klasikes te Switchfoot  “Dare You to Move.”

Duke shpjeguar se perse zgjodhi kete kenge te vecante, Jon Foreman nga ndare “Nje kenge kaq e bukur, per nej vend kaq te bukur. M’u desh ta mësoja dhe ta provoja atë për masen.”

I vetmi set i coverave, qe kengetaret regjistruan ne studion e Switchfoot ne San Diego, vjen në pritje të bashkimit të ardhshëm të Lifehouse dhe Switchfoot Looking for Summer Tour. Ky turne do të jetë hera e parë që të dy alt ikonat e rrokut do ta ndajnë skenën bashke.