Ju ftoj të falenderojmë së bashku Perëndinë …

Jeni gati fëmijë të zbulojmë se çfarë do të mësojmë sot në programin ”RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS”?
Ju ftoj të falenderojmë së bashku Perëndinë që kujdeset për ne dhe të mësojmë se përse duhet t’i bindemi Atij.
Ky program do të jetë çdo ditë me ju nga e hëna-premte ora 14:30.