Ju ftoj të na ndiqni dhe të argëtohemi ,vetëm në Radio Emanuel.

Përshëndetje miqtë e mi,jeni gati të ndjekim programin e fëmijëve? ‘RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES’,ju shoqëron çdo ditë nga e hëna-premte,ora 14:30.Ju ftoj të na ndiqni dhe të argëtohemi ,vetëm në Radio Emanuel.