Ju ftoj të na ndiqni dhe të argëtohemi…

Përshëndetje miqtë e mi, jeni gati të ndjekim programin e fëmijëve? ‘RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS’, ju shoqëron çdo ditë nga e hëna-të premte, ora 14:30. Ju ftoj të na ndiqni dhe të argëtohemi , vetëm në Radio Emanuel.