KËMBËNGULJA-pjesa e katërt

Sa pengesa na dalin përpara në rrugën tonë? Sa lakmues tregohemi ndonjëherë? Çfarë shprese ka për ne,cili është qëndrimi që duhet të kemi? Perëndia ka thënë nuk do të të le,nuk do të të braktis.Le të këmbëngulim në vullnetin e Perëndisë.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e katërt të temës “KËMBËNGULJA”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË