Kostum antiplumb për të pasurit!

0
75

Kompania ‘Garrison Bespoke’ nxjerr në treg kostumin antiplumb nuk depërtohet nga plumbat është dhe tepër elegant. Kostumi i projektuar veçanërisht për politikanë dhe menaxherë përbëhet nga shtresa të nano karbonit, të cilat sigurojnë mbrojtjen nga plumbat.

Firma prodhuese ka bashkëpunuar me një firmë amerikane që prodhon jelekë antiplumë për ushtrinë e SHBA. Kostumi kushton 17 mijë euro.

NO COMMENTS