Le të argëtohemi së bashku …

Përshëndetje fëmijë! Le të argëtohemi së bashku dhe të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndisë në programin ‘RRUGA E PERËNDISË PËR ÇDO DITË TË JAVËS’.Shtojini ngjyra dhe buzëqeshje ditës suaj.Ju ftojmë të na ndiqni çdo ditë nga e hëna-premte, ora 14:30.