“Le të kujdesemi për njëri-tjetrin për tu nxitur në dashuri dhe vepra te mira”

0
54

Filloj programi “RRUGA E PERENDISE PER ÇDO DITE TE JAVES”,i cili ju shoqëron nga e hëna-premte,ora 14:30.
Le të mësojmë më shumë nga Fjala e Perëndië dhe të argëtohemi së bashku fëmijë.Në RADIO EMANUEL.

NO COMMENTS