LTE-15 maj 2015

Vazhdojnë të jenë të sëmure Aleks, Xhim dhe Teilor. Abi ka vendosur të shkojë në farmaci dhe të kujdeset për ta. I duhen medikamente të ndryshme që të ndihmojë miqtë e saj të përmirësohen.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!
www.emanuelradio.net