LTE-20 maj 2015

Shumë njerëz kanë dëshirë të shkojnë në vende argëtuese, siç quhen në anglisht AMUSEMENT PARKS. Kështu ka vendosur edhe Aleks me Abin, të shkojnë në fundjavë në një të tillë, por Sjuzi i ka shume frikë. Teilor, Rob dhe Xhimi argëtohen shumë në vende të tilla.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!