LTE 25 nentor

Shpesh herë për të shpëtuar nga situata përdorim mjete dhe gjëra edhe pa lejën e të tjerëve. Kjo gjë ka ndodhur edhe me Mickey. Pa lejën e mikut të tij ai ka përdorur biçikletën e tij. Por i ka ndodhur një e papitur. Çfarë ndodh atëherë kur i përdorim gjërat pa lejë?

Për të mësuar më tepër na ndiqni sot në LTE.

Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH. LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!! www.emanuelradio.net