LTE-26 maj

Ka ditë të javës që janë më të ngarkuara me punë se të tjerat. Stresohemi dhe nuk dimë se si do t’ia dalim mbanë. Me këtë sfidë përballen sot Sjuzi, Aleks, Xhim, Teilor dhe Abi.
Për të mësuar se çfarë po ndodh me ta na ndiqni sot në LTE.
Çdo ditë në orën 14:00 na ndiqni në programin e gjuhës angleze LET’S TALK IN ENGLISH.
LET’S TALK IN ENGLISH WITH SOMEONE EVERYDAY!!!