Lucia Parker lajmeron singellin e ri.

0
85

“Oh The Blood Of Jesus” eshte i disponueshem ne format dixhitale.

Lucia Parker eshte krenare te lajmeroje singellin e saj te ri “Oh The Blood of Jesus.” “Oh The Blood of Jesus” do ta shkunde boten me narracionin e saj te fuqishem. Duke shkruar për një temë të tillë të rëndësishme dhe klasike është bërë dhe regjistruar në shumë mënyra të suksesshme, por Lucia Parker, Michael Farren dhe Tony Wood jane perpjekur të gërmojne më thellë në praktikimin e gjakut dhe hirit të Jezusit në sferat e përditshme.

Lucia Parker eshte nje artiste latine qe ka fituar Grammy dhe eshte nominuar 2 here per Dove Award. Ajo ka bashkepunuar me shume artiste te mirenjohur nderkombetare dhe ka perkthyer disa prej kengeve te sotme te adhurimit me te dashura ne spanjisht. “Oh  The  Blood  of  Jesus” eshte singelli I saj I pare ne anglisht, dhe ajo është e ngazëllyer të njoftoje partneritetin e saj me Bridge Music LLC, me te cilet ajo ka nenshkruar me heret ne 2016. Kenga e re eshte lancuar ne 11 mars 2016 dhe tashme eshte e disponueshme ne platformat dixhitale.

” Ka qenë një udhëtim emocionues të shkruaje dhe regjistroje këto kënge në më pak se dy muaj, e kam ditru se kjo do te ishte e fuqishme, mesazh I perjetshem dhe unë jam e etur ta ndaj atë me botën … kjo është zemra ime,” ka thene Lucia Parker mbi kengene  saj te re.

Endrra e Lucias eshte te frymezoje te gjtihe brezat dhe kulturat te bashkohen ne adhurim.  Pas 8 regjistrimeve te suksesshem ne spanjisht, Lucia ndjeu thirrjen per t’u bere nje kompozitore dhe te regjistronte edhe ne anglisht per here te pare. Albumi I saj I pare ne anglisht do te debutoje pikerisht ne 2016.

NO COMMENTS