Matthew Parker bën muzikë për Star Wars Day

Lancon singellin surprize, “Young Skywalker,” ekskluzivisht per NRT!

 

Matthew Parker po mendon per nje tjeter “Adventure.” Per te kujtuar 40 vjetorin e Star Wars on May the Fourth, artisti i fuqishem i Dream Records EDM shkroi dhe lancoi nje kenge te re nga kendveshtrimi i Obi-Wan Kenobi, te titulluar  “Young Skywalker (May the Fourth Be With You).”

Kënga i referohet figurave te mirenjohura te Star Wars, duke perfshire kthimin ne anene e erret te Vader, ditët e bujqësisë te Luke dhe nderveprimin e parehatshem mes Luke dhe Leia ne filmin e pare.

“E bera kete kenge sepse Star Wars eshte shume i bukur dhe mendoja se ishte nje keqardhje qe Fourth of May te mos kishte nje himn,” tha Parker. “Plus qe kishte shume shaka qe duheshin bere. Shume keq qe nuk kisha vend qe t’i pershtatesha shakase per qëllimin e tmerrshëm të ‘Storm Troopers’. Ndoshta heres tjeter.”

Parker dallohet si nje artist, i cili ka lancuar kengen me origjinale te prodhuar per Star Wars Day ne bashkesine e muzikes se krishtere, megjithëse kontributet e Switchfoot, Fireflight dhe Ryan Stevenson ishin po ashtu te rendesishme.