“MBRETËRIA E ZOTIT”-pjesa e karërt

0
438

Si është jeta jote? A do të jetë edhe në Mbretërinë e Zotit e njëjta gjë? Si do të jetë aty?Cili është ndryshimi mes të qënit bij të Perëndisë në botën ku jemi dhe të jetuarit në mbretërinë e Tij?
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e katërt të temës “MBRETËRIA E ZOTIT”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.

NO COMMENTS