“MERRNI FUQINË E PERËNDISË”-pjesa e tretë

Ne kemi nevojë të mbushemi me Frymën e Shenjtë,e cila na drejton ne në rrugën e Perëndisë,Fryma e Shenjtë sjell paqen e Perëndisë,një jetë pa mëkat.Në jetën e gjithësecilit prej nesh ka shumë probleme por,nëse i ke dorëzuar jetën tonë Perëndisë atëherë lutu,lutu pa pushim.Jeta është në duart e Jezus Krishtit.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e tretët të temës “MERRNI FUQINË E PERËNDISË”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.