New Release Today promovon videon e re të Carmen Justice për ‘Flaming Arrows’

 

Kenga pop/alternative eshte tashme e disponueshme ne platformat dixhitale ne gjithe SHBA.

Se fundmi Carmen Justice njoftoi largimin e saj nga grupi pop I vajzave te 1 Girl Nation (1GN) dhe hyri ne nej rrugetim te ri si artiste solo, tashme ajo ka pasur premieren e nej tingulli te ri, nej pamjeje te re dhe nej video per singellin debutues “Flaming Arrows”.

Videoja, e drejtuar nga by Matt Hadley i Wander Creative Productions, eshte xhiruar ne Franklin, ne  Imago Dei boutique ne partneritet me Big Hill Productions. Me videon, Hadley dhe Carmen donin te krijonin një përfaqësim pamor të emocionit te këngës duke treguar luftën dhe trazirat e brendshme që frika mund të shkaktojë, sidomos në vendet e errëta të izolimit. Gjate rrjedhes se videos, rrezet e ditës fillojnë të kalojne nëpërmjet përfaqësimit te shpresës e cila kapërcen frikën.

Gjate shkrimit te kenges, artistja e lindur ne Nashville ishte duke kaluar ne nje sezondyshimesh dhe ankthi.
Carmen Justice eshte nje pop star e vleresuar nga kritika muzikore, e njohur si nje nga tre vokalistet e nominuara nga per Dove Award nga grupi i vajzave, 1 Girl Nation (1GN).