Out Of The Dust promovojnë videon muzikore për ‘All That I’m Made For’

Duoja do te promovoje nje video te re cdo jave ne pese javet e ardhshme.

 

Ne nje seri promovime videosh me video New Release Today per me shume se pese jave ne vazhdim, duoja e bashkeshorteve Out of the Dust do te lancojne video te reja muzikore per “All That I’m Made For,” “You Pursue,” “Your Will,” “Make Us Whole” dhe “How Deep The Father’s Love For Us,” te gjtihe kenge nga albumi i vetetitulluar i ciftit, i cili eshte tashme i disponueshem.

Duke folur per thelbin pas kesaj jave te videos per “All That I’m Made For,” Chris dhe Stephanie Teague kane thene: “Perendia nuk i ben te mire njerezit e keqij, ai i kthen ne jete njerezit e vdekur. Shume nga ne te krishteret jemi shpetuar nga mekati dhe vdekja, por nuk ndihemi ende plotësisht të gjallë. Ne e dime se duhet te kete me shume, por vazhdojme te deshirojme te njejtat gjera dhe jetojme te njejtat jete si fqinjet tane jo besimtare.”

“Kjo kenge eshte shkruar si nje alarm shpirteror. Ne lutemi që Perëndia të na zgjojë dhe të na tregojë plotësinë e jetës që Ai ofron. Ditet tona jane te mbushura me shperqendrime dhe te zoter te vegjel, por ka një derë të ngushtë që çon në jetë.Kjo eshte nje kenge qe pergjerohet per t’u udhehequr atje,” ndan duoja.

Per t’u informuar me shume per Out Of The Dust, i gjeni ata ne Facebook dhe kontrolloni te premten e ardhshme ne 19 maj, per te qene te paret qe do te informoheni per videon e  re muzikore te “You Pursue.”