Përshëndetje!

0
34

Përshëndetje! Programi ‘Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës’, vjen çdo ditë nga e hëna-premte ora 14:30. Sot të ftuar në studio do të jenë një grup fëmijësh mjaft simpatikë të cilët vijnë nga Kisha Ungjillore Libonik. Ju ftoj të na ndiqni dhe të argëtohemi së bashku.

NO COMMENTS