“PREMTIMET E PERËNDISË”-pjesa e tretë

0
161

Si mund ta marrim ne premtimin e Perëndisë? A e di Perëndia për çfarë kemi nevojë? Ku mund ta gjejmë ne prmetimin? Ne duhet të kemi durim Perëndia do të heqë çdo pengesë që del përpara teje.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e tretë të temës “PREMTIMET E PERËNDISË”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.

NO COMMENTS