Author: Radio Emanuel

Faqja: 8

Për të kutpuar se përse Krishtërimi është “një besim i përgjakshëm” ne duhet të shohim se çfarë ka thënë Zoti në lidhje me gjakun në Testamentin e Vjetër. Levitiku 17:11 na thotë: “ Sepse jeta e mishit është në gjak. Prandaj ju kam urdhëruar ta vini mbi altar për të bërë shlyerjen për jetën tuaj, sepse […]

Krishtlindjen e kaluar isha duke parë disa filma, ku shfaqeshin engjëj që ndërvepronin me njerëzit në tokë. Mund të thuash se ishin vetëm argëtues, sepse të dhënat i kishin krejtësisht gabim. Sot, ekzistojnë shumë këndvështrime jobiblike në lidhje me engjëjt. Disa besojnë që engjëjt janë qënie njerëzore që kanë vdekur. Disa të tjerë besojnë se […]

Në Amerikë është një thënie, që ndoshta ekziston edhe në vende të tjera, që njerëzit ia thonë dikujt që përpiqet të arrijë të pamundurën, ose të paktën  të realizojë një detyrë jashtëzakonisht të vështirë. Thënia është: “Nuk ke asnjë shans edhe po u lute!” Kjo është një nga ato frazat e pamenduara mirë, që njerëzit […]

Në Bibël, në Testamentin e Ri, tek Letra e Veprave të Apostujve na jepen të dhëna në lidhje me veprimtarinë e kishës së hershme. Letra përshkruan se çfarë bënë apostujt e kishës së hershme për të përhapur mesazhin e Ungjillit, Lajmin e Mirë, se çfarë kishte bërë Jezusi për të shpëtuar ata që besonin tek […]

Të bëhemi zëri i të rinjve të komunitet, për t’i inkurajuar të bëhen vetë sipërmarrës dhe zgjidhës të problematikave dhe të së ardhmes se tyre. Të ndihmojë të rinjtë të njihen si struktura nga komuniteti në realizimin e inisiativave të tyre, advokimin e problematikave, ndërgjegjësimin , promovimin e nismave të tyre si grup për të […]

Radio Emanuel përgjatë viteve ka pasur zemër dhe fokus të veçantë fëmijët. Fëmijët janë e ardhmja jonë, e vendit tonë. Ne besojmë dhe se çdo fëmijë ka nevojë të dëgjojë për Lajmin e Mirë të Mbretërisë së Perëndisë. Për vite me rradhë përmes iniciativave të veçanta kemi dashur që Ungjilli të dëgjohet dhe t’ju bëhet […]

Gjatë rutinës sonë të përditshme rrallë na ndodh që të vihemi në kontakt me njerëz dhe banorë të zonave të thella dhe të largëta. Është kënaqësi e veçantë të vizitosh zonat ku jetojnë këta njerëz, për të parë nga afër jetën  e tyre. Një vizitë e veçantë në fshatin Panarit gjatë muajit dhejtor, ishte një […]

Radioja është një mënyrë fantastike për të arritur shumë njerëz. Ndërkohë që ti mund të jesh i angazhuar me aktivitete të tjera, ti mund të dëgjsh edhe radion. Zëri i radios mund të dëgjohet në shtëpi, në punë, në rrugë, në makinë, në mal dhe në fushë, kudo ku jemi dhe punojmë. Radio Emanel me […]


Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST