Blog

Faqja: 4

Gjatë rutinës sonë të përditshme rrallë na ndodh që të vihemi në kontakt me njerëz dhe banorë të zonave të thella dhe të largëta. Është kënaqësi e veçantë të vizitosh zonat ku jetojnë këta njerëz, për të parë nga afër jetën  e tyre. Një vizitë e veçantë në fshatin Panarit gjatë muajit dhejtor, ishte një […]

Radioja është një mënyrë fantastike për të arritur shumë njerëz. Ndërkohë që ti mund të jesh i angazhuar me aktivitete të tjera, ti mund të dëgjsh edhe radion. Zëri i radios mund të dëgjohet në shtëpi, në punë, në rrugë, në makinë, në mal dhe në fushë, kudo ku jemi dhe punojmë. Radio Emanel me […]


Radio Emanuel

Mbaje Shpirtin Tënd Zgjuar

Current track
TITLE
ARTIST