Fjalë Inkurajuese

Nga Darlene Sala

Scheduled on

E Hënë 9:15 am 9:18 am
E Hënë 3:45 pm 3:48 pm
E Martë 9:15 am 9:18 am
E Martë 3:45 pm 3:48 pm
E Mërkurë 9:15 am 9:18 am
E Mërkurë 3:45 pm 3:48 pm
E Enjte 9:15 am 9:18 am
E Enjte 3:45 pm 3:48 pm
E Premte 9:15 am 9:18 am
E Premte 3:45 pm 3:48 pm

Këshilla praktike nga Fjala e Perëndisë.

Fjalë inkurajuese nga Darlene Sala është një program i shkurtër radiofonik. Darlene ndihmon gratë kudo në botë të kuptojnë vlerën e tyre dhe se sa Krishti i do ato.

Fjalë Inkurajuese synon të nxisë gratë të jetojnë një jetë të përmbushur dhe të realizuar në Krishtin.

Read more

Fjalë Inkurajuese charts


Current track

Title

Artist