Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës

Nga A.Nurçelli

Scheduled on

E Hënë 2:30 pm 2:40 pm
E Martë 2:30 pm 2:40 pm
E Mërkurë 2:30 pm 2:40 pm
E Enjte 2:30 pm 2:40 pm
E Premte 2:30 pm 2:40 pm

Miq të vegjël, bëni Jezusin mbret të zemrës tuaj!

Tagged as , , , , ,
Programi i fëmijëve "Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës", vjen në Radio Emanuel nga e hëna-premte ora 14:30.

Ejani të argëtohemi së bashku me rrëfime, informacione, kuriozitete,eksperimente dhe energjinë që buron vetëm nga zemrat e fëmijëve.

 

Në progamin “Rruga e Perëndisë Për Çdo Ditë të Javës”, ora 14:30 , në Radio Emanuel, ne kemi nevojë për dashurinë na pëlqen të jemi gjthmon fëmijë dhe dimë se jemi në zemrën e Perëndisë, secili nga ne është një ylber sipër mbi një re.

Vijmë t’ju dhurojmë çdo ditë gëzimin e Perëndisë, jetoni në gëzimin e tij.

Miq të vegjël bëni Jezusin mbret të zemrës tuaj


Read more

Current track

Title

Artist