Rawsrvnt gati për të lançuar ‘Shut It Down’ në 19 maj

Albumi eshte i mbushur me bashkepunime.

Per disa, fraza “shut it down” do të thotë se kanë arritur kufirin e tyre personal dhe mendojnë se është koha për t’i pasur gjërat afer.
Nderkohë, te tjere, si per shembull artisti me baze ne Florida,Eddy “Rawsrvnt” Puyol e merr këtë mandat të jetë një mantra motivuese – nje rikujtim  për të dhënë përpjekjet më të mira absolute në çdo sfidë dhe të mos lënë asnjë dyshim mbi ate se kush do të shpallet fitimtar.

I tille eshte edhe thelbi i vensdosur pas albumit te ri te Shut It Down EP qe artisti i talentuar do te lancoje ne 19 maj permes etiketes se tij Soul Deep Records.

Projekti perfshin nga nje artist te ftuar ne cdonjeren nga pese kenget me Rawsrvnt qe drejton himnet sportive, dëgjuar në disa këngët e katalogut te tij të gjerë që janë përdorur në garat atletike dhe transmetimet kombëtare përkatëse.

Te ftuarit qe shfaqen ne Shut It Down EP jane: PyRexx, Japhia Life, Greg Cooks, Lil Raskull, Pettidee dhe Teron Carter.