Si të bëhemi një “It Girl”

Jeni te gatshme te jeni një femër me influence ne boten e modës dhe për te qene burim frymëzimi për te gjitha ato fashion lovers qe kërkojnë dike qe ti ngjasojnë? Një it girl ka stil dhe klas dhe mbi te gjitha ka dike qe e fotografon shume ne mënyrë qe te duket perfekte ne çdo rast. Ka një faqe ne Instagram e cila ndiqet shume dhe qe zakonisht ka një blog. Ju i keni te gjitha këto gjera? Jeni te sigurta se dëshironi te jeni një it girl? Ja cilat janë hapat e rëndësishme për te qene:

1. Miksoni high dhe low cost

Kur pëlqeni modën nuk vëreni shpenzimet dhe kjo nuk do te thotë se duhet te blini patjetër veshje dhe aksesor te kushtueshëm. Zotësia e vërtet e një it girl është ajo për te ditur te miksoje propozimet e alta modës, por edhe ato low cost.

1

 

2. Food lover

Femrat it girl janë mjaft te holla mbase dhe shume dhe te gjithë pyesin se çfarë diete ndjekin dhe nëse trupi i tyre është me te vërtet i tille. Sidoqoftë me diete apo jo ne pjate kane gjithmonë diçka te mire aq sa ja vlen për ta fotografuar.

2

 

3. Shkon nëpër sfilata

Për te qene një it girl e vërtet nevojitet te merrni pjese ne evente te ndryshme dhe te merrni pjese ne fashion week.

3

 

 

4. Pëlqejnë te gjitha stilet

Nëse pyesni një it girl cili është stili i saj nuk di t’u përgjigjet. Mund te jete një trend i momentit por ne vija te përgjithshme i ndjek te gjitha stilet sepse adhuron te jete rock por edhe romantike, te jete hippie, por dhe punk e gjitha varet nga humori.

4

 

5. Organizon gjithmone nje udhetim veror

Ashtu si darkat dhe drekat jashtë gjate te cilave pëlqen te postoje foto te pjatave te ndryshme mbi te gjitha ne vere nuk mund te qëndrojë pa bere një udhëtim jashtë. Zakonisht zgjedh vende te mrekullueshme duke e nisur turin e saj me ishuj te izoluar.

5