Si të kujdeseni për flokët e shkurtër?

Floket e shkurter nuk kane nevoje per nje parukiere. Ja se si duhet te kujdeseni per to.

Etapa 1

Lajini flokët ne shampo dhe me pas përdorni shume pak krem. Fërkojini me kujdes me peshqir qe t’iu ike uji i shumte. Përdorni me pas një lëng apo produkt tjeter për t’i krehur me lehte.

Etapa 2

Thajini te gjithë flokët me tharëse, por edhe duke i krehur ne te njëjtën kohe me një krehër te thjeshte. Ndajeni vijën anash dhe gufojini pak me dore balluket dhe pjesën tek qafa.

Etapa 3

Gjesti i fundit qe duhet te bëni është te përdorni pak vaj flokësh. Hidhni pak tek dora dhe shpërndajeni ne gjithë sipërfaqen e tyre. Kjo do i beje te mos krijojnë forma dhe te qëndrojnë ashtu si janë.