“TË HAPIM ÇDO DERË TË ZEMRËS PËR KRISHTIN”-pjesa e parë

0
183

Ne kemi një boshllëk brenda vetes të cilin e ndjemë shpesh por,si mund ta plotësojmë këte gjë në jetën tonë? Cila është mënyra e duhur dhe ku duhet të drejtojmë mëndjen dhe zemrën tonë? Më shumë vënd për Krishtin në zemrat tona.
Nga cikli i predikimeve GURË TË GJALLË të Pastor Shkëlqim Barakut ju ftojmë të ndiqni pjesën e parë të temës “TË HAPIM ÇDO DERË TË ZEMRËS PËR KRISHTIN”.
Nga e hëna në të premte në oren 18:00 dhe ritransmetim në orën 10:00 dëgjoni programin GURË TË GJALLË.

NO COMMENTS